sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Hanami parteeee!

Hip hip huraa. Olin onneksi fiksu ja laitoin viestiä eräälle suomalaiselle E:lle, joka asuu Tokiossa, kun kuulin kautta rantain, että suomalaisten hanamibileet on lauantaina. Kysyin, että josko saisi tunkea mukaan... Aina yhtä kohteliaana E toivotti meidät tervetulleiksi, mahtavaa =D Samoissa bileissä oltiin myös 4 vuotta sitten ja hauskaa oli silloinkin. Meillä vaan oli vähän rauhallisemmat bileet silloin, koska noi mun tyttöni olivat mukana. Mutta ei hätää, otimme vahingon nyt takaisin moninkertaisesti!

Paikkana oli Komazawa Olympic Park. Etsimme Suomen lippua, vaikkakaan sitä nyt ei ollutkaan, mutta löysimme paikalle silti hyvin. Olipa mukava tavata E taas, vaikka emme me mitenkään paljoa silloin aiemminkaan olleet ehtineet tutustua. Mukava ihminen on aina mukava tavata =) Joukossa oli myös muutamia muita tuttuja kasvoja.

 Sakura <3

 En kyllä usko että tämä oli kirsikkapuu tai luumukaan, mutta hienon värinen oli!

 Päivä oli aika pilvinen, ja sateen uhkakin oli, mutta ei onneksi tullut pisaraakaan!


Paikalle soljui koko ajan  lisää suomalaisia, ja hauskaa oli jutella erilaisten immeisten kanssa. Suurin osa oli Tokiossa työskenteleviä, mutta joukossa oli myös muitakin turisteja kuin vain me =) Ai niin ja tarjolla oli E:n tekemää hernesoppaa ja Auran sinappia, tekee sitä joka vuosi, ja olipas se hyvää!

Ai niin, tuolla juttelimme erään opiskelijan kanssa, joka valisti meitä oluesta. Eli kaikki ei olekaan biirua välttämättä... Vaan happo-shu:ta! Ei osannut ihan tarkasti sitä selittää, mutta se on valmistettu jotenkin eri lailla kuin oikea olut. Siinä on ilmeisesti jotain ohraviinaa, ja öööö... Kummasti se oluelle maistuu, mutta nyt selvisi sitten sekin että miksi hintaerot voivat olla huimat! Prossuja noissa on kuitenkin n. 5. Ehkä vähän sama asia kun Suomessakin on Aito Oikea Hartwallin Lonkero, ja sitten ne halvat kaupasta ostettavat kamalat kiljunmakuiset, käymisteitse valmistetut lonkerot...

Vieressämme muuten oli joukko japanilaisia (daaa) bilettämässä, ja ystävämme K kävi pyytämässä jossain kohtaa lupaa kuvata heitä. Kauhee poseeraus päällä ja hauskaa oli. Ilmeisesti sitten oli raja-aidat kaadettu, ja hetken päästä niitä alkoi lappomaan siihen viereen ja ottamaan kuvia meistä =P Juttelimme yhden tytön kanssa aika paljonkin, osasi aika hyvin englantia ja oli oikein mukava. Muut siinä jo vetäytyivät vähän taka-alalle. Tää tyttö ei ollut edes kuullut Babymetal -bändistä, piti valaista =P Yritettiin näitä myös houkutella meidän kanssa karaokeen, mutta eivät sitten halunneet. Kuulemma he tarvitsivat juomista varten vielä pitkän, pitkän ajan... =D Mutta mahtavaa oli jutella heidän kanssaan!

Pimeä tulikin sitten ihan huomaamatta. Porukat alkoi keräämään tavaroita kasaan, ja E kutsui kaikki kotiinsa jatkoille. Sinne siis. Mahtavan kaunis omakotitalo olikin aika lähellä puistoa. Tarjolla oli lasagnea, ihanaa <3

Täältä lähdimme sitten muutamien muiden kundien kanssa kohti Bar Psy'ta, Shinjukuun (http://www.bar-psy.com/). Asemalla pysäytettiin pari kaunista neitoa valokuvaan:


Ensiksi menimme Godz -nimiseen baariin, mutta en kauaa siellä viihtynyt, sillä halusin ehdottomasti Psy -baariin, koska sen omistaa iiiihana M, jonka näimme jo neljä vuotta sitten ekan kerran. M on kova Suomi-fani ja viimeksi hanami -bileissä hän lauloi ja soitti kitaralla Teräsbetonin biisin "Taivas lyö tulta", oli mahtava fiilis =D Nyt hän ei ollut töissä, mutta henkilökunta kertoi että M oli tulossa piakkoin. Ja niin tulikin, ja lauloi pyynnöstämme taas saman biisin =D Mahtavaa!

 Henkilökuntaa <3 Oikealla oleva poika oli todella kaunis, kuin nukke!

 M. Onpas tosi huono kuva =/

Shinjukua

Oikein nyt hävettää myöntää, mutta kävipäs silleen, että väsy iski kesken illan. No, mitäpä siinä sitten muuta kuin että japanilaiseen malliin otetaan pikku tirsat, jotta jaksaa taas mennä! ;) Kotiin lähdettiin vasta n. klo 05. Olo on kyllä tänään ollut sitten sen mukainen, että biletetty on...

Tänään sitten lähdimme miehen kanssa uudestaan Psy:hin, koska oli jättänyt hupparinsa sinne. Siinä sitten pyörimme muuten siellä Kabuki-chossa, kävimme syömässä ramenia (ei voittanut Ippudoa), ja Hupi-pubissa käväistiin. Sitten kotio. K & A lähtevät huomenna aamulla takaisin Suomeen, mihin ihmeeseen tämä aika on kulunut??

Huomenna treffataan E sushin merkeissä, ja sitten varmaan shoppailua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti